Trudnoj Rijani manijak upao u kuću, hteo da je zaprosi: Policija morala da interveniše

Policija je morala da interveniše u domu američke pevačice Rijane nakon što joj je na posed upao nepoznati čovek i pokušao da je zaprosi.

Izvor: B92

Petak, 24.03.2023.

08:10

Trudnoj Rijani manijak upao u kuću, hteo da je zaprosi: Policija morala da interveniše
Foto: Profimedia

Iz policije u Los Anđelesu rečeno je da su morali da uhapse čoveka koji je u četvrtak oko 12 i 30 ušao na posed R&B pevačice na Beverli Hilsu, prenose strani mediji.

Čovek je navodno doputovao s drugog kraja SAD, iz Južne Karoline, kako bi zaprosio Rijanu, ali, srećom, pevačica ima vrlo dobro osiguranje i policija je brzo intervenisala. Na imanje joj je upao odeven u crvenu trenerku s kapuljačom, a policija ga je odvela u lisicama.

Morali da ga puste

Međutim, kako nije stigao dalje od prilaza njene kuće, u policiji je bio samo ispitan i potom pušten. Za sada je, isto tako, nepoznato da li je Rijana, koja je usput rečeno trudna i čeka drugo dete s ASAP Rokijem, bila kod kuće i svedočila ovom uznemiravanju.

Spomenimo kako ovo nije prvi put da se Rijana susreće s uhodama. Čovek po imenu Eduardo Leon uhapšen je 2018. godine nakon što je provalio u dom Rijane i tamo čekao 12 sati da se pevačica pojavi. Srećom, tada Rijana uopšte nije bila u Los Anđelesu i njeni su asistenti nabasali na Leona koji se krio u kući.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: