Ponedeljak, 20.03.2023.

09:38

Supruga Brusa Vilisa slomljena i neutešna: "Jutro sam provela plačući" VIDEO

Ema Heming Vilis, supruga Brusa Vilisa, objavila je snimak u kojem priznaje koliko joj je teško pao 68. rođendan njenog muža.

Izvor: Tportal

Supruga Brusa Vilisa slomljena i neutešna:
Foto: Profimedia

Brus Vilis je u nedelju napunio 68 godina, ali nije bilo prilike za slavlje, s obzirom na to da boluje od frontotemporalne demencije, zbog koje ima problema sa komunikacijom i pamćenjem, a dijagnoze lekara govore da će se njegovo stanje s vremenom samo pogoršavati.

"Danas je mom mužu rođendan. Kao što vidite po mom nosu i očima, jutro sam provela plačući. Mislim da je važno da javnost bude upoznata sa svim stranama ove bolesti jer mi ljudi uvek govore koliko sam jak, a ne razumeju kako se nosim sa njom. Istina je da nemam druge opcije", rekla je 44-godišnja Ema i dodala:

"Volela bih da ne moram da budem tako jaka, ali imam dve ćerke tako da to nije opcija. Ponekad u životu moramo da ostavimo sve po strani i budemo odgovorni odrasli, a ja upravo to radim. Ali istina je i da svaki dan imam trenutke kada me obuzme tuga, a posebno je teško danas na njegov rođendan". Supruga poznatog glumca se potom zahvalila njegovim obožavaocima na velikoj ljubavi i podršci koju pokazuju njemu i celoj porodici koja prolazi kroz izuzetno teške trenutke.

Pored priznanja sopstvenog bola, Ema Heming Vilis je objavila još jedan video-snimak, posvećen braku sa Brusom. Uz dirljivu kompilaciju lepih zajedničkih trenutaka, objavila je naslov koji je glasio:

"On je čista ljubav. On je tako voljen. I uvek ću ga voleti. Srećan ti rođendan, najdraži! Moja želja u Brusovo ime je da se i dalje molite za njega i šaljete mu visoke vibracije koje će osetiti njegova nežna duša. Hvala vam na ljubavi i podršci."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

11 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: