Bivši brazilski fudbaler se razveo zbog Svetskog prvenstva

Penzionisani brazilski fudbaler Adriano (40) razveo se nakon 24 dana braka s frizerkom Mihaelom Meskito (25). Nekoliko dana objavljivali su zajedničke fotografije na Instagramu, a tokom jednog vikenda u novembru planirali su zabavu za prijatelje i porodicu.

Izvor: B92

Nedelja, 04.12.2022.

19:39

Default images

Međutim, prema informacijama brazilskog medija, Adriano i Meskito su se posvađali nakon što je nekadašnji reprezentativac otišao da poseti prijatelje u južnom delu Brazila, kako bi gledali utakmicu Brazil - Švajcarska na Svetskom prvenstvu u Kataru. Kući se vratio nakon dva dana, usledila je rasprava te su prestali da se prate na društvenim mrežama.

Adriano je u Inter stigao 2001. godine, a u sledećih pet godina napredovao je sve do statusa jednog od najboljih napadača u italijanskoj ligi. Međutim, usledili su pad forme, povrede i lični problemi. Priznao je da je postao zavistan od alkohola, u kojem je našao utehu nakon što mu je otac umro. Službeno je karijeru završio 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: