Još jedna sportska šampionka tvrdi da je brutalno pretučena

Nakon što je Margo Pino, svetska, evropska i olimpijska šampionka u džudou, juče objavila fotografiju povreda lica, tvrdeći da ju je pretukao njen partner i trener Alen Šmit, sada se oglasila još jedna sportistkinja koju je navodno napao igrač američkog fudbala.

Izvor: B92

Petak, 03.12.2021.

13:05

Još jedna sportska šampionka tvrdi da je brutalno pretučena
Foto: Profimedia

Niko Montano, bivša UFC-ova prvakinja, završila je u bolnici, a za dobijene povrede optužuje Džastina Votsona, kako kaže, bivšeg NFL igrača koji ju je navodno napao u jednom hotelu u Teksasu.

"Kolenom mi je pritisnuo vrat, gazio lice i udarao, a onda mi je obavio kosu oko svoje šake i okvira kreveta. Uspela sam nekako da se izvučem i gola potrčala niz hodnik, vrišteći za pomoć. Na svu sreću, neko u hotelu me je čuo i priskočio u pomoć. Sada se nalazim u Teksasu u bolnici i uplašena sam, ne znam gde se on nalazi", napisala je Niko Montano na društvenim mrežama.
Uskoro se oglasio i Votson, koji je demantovao njene navode.

"Uvek postoje dve strane svake priče. Verujte mi, Niko i ostatak sveta bi trebalo što pre da se osveste. Nemam šta da objašnjavam. Policija je bila ovde, napravila uviđaj i niko nije uhapšen. Tužno je što je uopšte otišla u bolnicu, zato i kažem da postoje dve strane priče, a ona želi da njena bude glavna", rekao je Votson.
Niko Montano je 2017. godine postala prva UFC prvakinja u muva-kategoriji, a kasnije joj je titula oduzeta zbog nemogućnosti skidanja kilograma. Nakon toga je pala na doping-testu i dobila otkaz iz najjače MMA organizacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: