Šokantni zahtevi u predbračnim ugovorima

Uslovljeni pobačaji u slučaju trudnoće, kao i četiri domaća kuvana jela nedeljno samo su neki od uslova koje morate da ispunite ukoliko želite da se udate za neke od najbogatijih muškaraca Njujorka.

Život

Izvor: B92

Petak, 28.09.2012.

08:30

Default images

Bogati muškarci Njujorka smislili su način kako da stanu na kraj sponzorušama koje misle da, ako se bogato udaju, više ne moraju da ispunjavaju želje svom suprugu.

Domišljati lovatori angažovali su najbolje advokate i zapisali svoje želje među kojima stoji i ona da se klavir ne svira ukoliko je suprug kod kuće, koliki su novčani bonusi ako je drugi uhvaćen u varanju, pa i sporazum o prekidu trudnoće.

“Oni pokušavaju da ispune sve svoje hirove”, rekao je advokat Robert Načšin za The New York Post.

Jedan je par čak dogovorio novčani bonus ukoliko se jedan od partnera previše ugoji. Bračni partner koji više ne pazi na svoje telo, drugom mora platiti do 10 hiljada dolara. Suprug je čak pristao da isplati ženi isti iznos ako mu struk premaši dogovoreni obim.

Jedan suprug je odredio da mora da ima četiri puta nedeljno sveže pripremljen ručak ili gospođa gubi pravo na džeparac, drugi je pak uredio da žena ne sme da skraćuje, a treći je naredio da žena mora da ide na pobačaj ukoliko je trudna jer on više ne želi da ima decu.

Verovatno jedna od čudnijih klauzula je i zabrana ženi da razgovara sa starim poznanikom na ulici ili u restoranu.

Gotovo svi ugovori imaju klauzulu o kaznama za varanje, a mnogi muškarci priznaju da su onda kada su planirali venčanje, planirali i razvod.

Foto: Image courtesy of Jeroen van Oostrom / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: