Učestvuj i ti na Festivalu nauke

Od danas je otvoren konkurs za kreatore programa za VII Festival nauke, koji će u decembru biti održan u Beogradu.

Život

Izvor: N. Božiæ

Petak, 24.05.2013.

10:57

Default images

Festival nauke, jedan od pet najvećih u Evropi, koji se bavi promocijom nauke, poziva sve zainteresovane institucije, udruženja, organizacije i pojedince da se prijave za predstojeći četvorodnevni festival i da konkurišu sa zanimljivim sadržajima koje bi predstavili mnogobrojnoj publici.

Konkurs je otvoren do 1. avgusta 2013. godine a najzanimljiviji, najedukativniji i inovativni programi biće predstavljeni na sedmom Festivalu nauke koji se održava od 5. do 8. decembra u Beogradu. Svi zainteresovani mogu konkurisati za učešće u Festivalu nauke, preuzimanjem i popunjavanjem formulara sa adrese www.festivalnauke.org i slanjem na e-mail kontakt@festivalnauke.org

Sedmi Festival nauke okupiće na jednom mestu mlade komunikatore nauke iz Srbije i Evrope, kako bi na nov i interaktivan način prezentovali nauku kojim se bave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Podeli: