Nedelja, 22.03.2020.

12:29

Članovi KDVSP Policajac pomažu građanima sa kućnim ljubimcima

U novonastaloj situaciji, sve više ljudi nudi pomoć onima kojima je najpotrebnija. Najnoviji primer humanosti su članovi KDVSP Policajac.

Izvor: B92

Članovi KDVSP Policajac pomažu građanima sa kućnim ljubimcima
Foto: depositphotos, AndrewLozovyi

Članovi KDVSP Policajac, kao policijsko sportsko udruženje u vremenu od 09.00h do 21.00 pružaju pomoć starijim licima kojima je odlukom Vlade ograničeno kretanje, a imaju kućne ljubimce.

Pomoć koju pružaju obuhvata dostavu hrane, dostavu hrane za kućne ljubimce, šetanje pasa, usluge prevoza do veterinarske ambulante kao i svu stručnu pomoć oko kućnih ljubimaca.

Građanima u ovoj akciji pomažu: MUP RS PU Za grad Beograd, PJP policijska brigada četa vodiča sluzbenih pasa, njeni pripadnici i klub dresera i vodiča službenih pasa.

Kontakt osobe

Bojan Gavrilović 0600549098

Goran Urošević 0641731494

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

12 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

15 h

Podeli: