Kad zasvetle gitara i foto-aparat VIDEO

Irena Bogdanović ima oko naročito za odbačene predmete i stvari iz prirode. Njena specijalnost su kućne lampe od starih foto-aparata, od drveta pravi interesantne upotrebne ali i ukrasne stvari, a kupce nalazi na društvenim mrežama.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 17.01.2019.

14:00

Kad zasvetle gitara i foto-aparat VIDEO
Foto: Screenshot TV Prva

Kada je pre nekoliko godina Irena ostala bez posla, okrenula se umetničkom radu, za koji je veoma talentovana. Počela je sa dekupažom, a onda je u odbačenim foto-aparatima videla priliku da ih upotrebi na drugačiji, zanimljiv način. Objektiv je postao mesto za sijalicu, a od postolja zavisi da li će lampa biti sobna ili za stočić kraj kreveta. I stara gitara ako više nije dobra da zasvira u Ireninim rukama može da zasvetli

"Kako vreme prolazi radovi su mi mnogo ozbiljniji. Pravim čak i nameštaj - stolove, klupice, police.. U svemu vidim umetnost", rekla je Irena.

Kako ona pravi nesvakidašnje lampe pogledajte u prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: