Zaboravite na lekove: Evo kako da se rešite glavobolje na prirodan način

Stručnjaci tvrde da primenom ovog pristupa dolazi do poboljšanja cirkulacije, što rezultira pojačanim protokom krvi širom tela.

Zdravlje

Izvor: 24sedam.rs

Utorak, 21.11.2023.

19:25

Zaboravite na lekove: Evo kako da se rešite glavobolje na prirodan način
Foto: Shutterstock/Krakenimages.com

Kada vas zadesi neizdrživa glavobolja, a konvencionalni lekovi ne donose olakšanje, možete isprobati ovu dokazanu metodu koju su generacije pre nas koristile s uspehom.

Potrebna vam je jednostavna oprema koju većina domaćinstava ima – lavor napunjen toplom vodom i jedan tanji peškir ili maramica natopljeni hladnom vodom.

Postupak je sledeći: potopite noge u lavor s toplom vodom, dok istovremeno glavu umotate hladnim peškirom. Važno je zadržati noge u lavoru dok se voda postepeno ohladi, a isto pravilo važi i za hladan peškir oko glave. Ovaj jednostavan ritual neka traje dok ne osetite olakšanje ili dok se voda u lavoru ne ohladi. Verujte, rezultati ovog prirodnog pristupa mogu vas iznenaditi brzinom i efikasnošću. Ova starinska metoda može vam pružiti izuzetno zadovoljstvo, a istovremeno omogućiti opuštanje i relaksaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: