Zdravlje

Sreda, 12.02.2014.

16:16

Pomozimo Uni da pobedi bolest

Za Unu Savić (2), koja boluje od najtežeg oblika leukemije, na klinici u Nemačkoj pronađen je donor koštane srži, ali porodici nedostaje 80.000 evra za operaciju.

Izvor: B92

Default images

Mala Una Savić, koja boluje od najtežeg oblika leukemije, trenutno se nalazi na klinici u Frankfurtu, gde čeka transplataciju koštane srži, za koju nedostaje 80.000 evra.

Pošto je devojčica u kritičnom stanju, a adekvatan donor je pronađen, hitno je potrebno sakupiti ovu sumu novca za njenu operaciju.

Saša Savić, Unin otac, kaže da je njegova ćerka svakim danom sve lošije.

"Opala joj je kosa, izašle su joj afte po ustima, trpi užasne bolove, povraća na svakih pola sata. Ne prijaju joj hemoterapije, ali iako se toliko muči, željna je života, bori se kao mali lav" kaže Unin otac Saša i kaže da se sudbina još jednom poigrala sa njima kada su pronašli adekvatnog donora, a nažalost, i dalje nemaju dovoljno novca za transplataciju.

Ipak, roditelji ne gube nadu. Veruju da će uz pomoć dobrih ljudi njihova ćerka uskoro biti zdrava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: