Tibetanski recept star 2.000 godina, protiv triglicerida i holesterola – dozvoljen dva puta godišnje

Recept za ovaj tibetanski lek pronađen je u starom tibetanskom manastiru, ispisan na glinenim pločicama. Pretpostavlja se da je zapisan pre vise od 2.000 godina a koristi se protiv triglicerida, holesterola i masnih naslaga na krvnim sudovima, kao i za povećanje životnog veka.

Zdravlje

Izvor: B92

Subota, 24.09.2022.

12:41

Tibetanski recept star 2.000 godina, protiv triglicerida i holesterola – dozvoljen dva puta godišnje
Foto:Shutterstock/Elena Veselova

Pored toga sto uspesno cisti krvne sudove, ovaj stari tibetanski lek poboljsava elastičnost krvnih sudova (sprečava pucanje krvnih sudova a samim tim i izliv krvi), sprečava infarkt srca, mozga i anginu pektoris. Zatim, sprečava nastanak tumora, popravlja vid i podmlađuje organizam.

Preporučuje se da ovaj lek uzimate na prazan stomak svakog jutra i to 0.5 dl, tokom 25 dana. Iza toga obavezno napraviti pauzu od 10 dana a onda ponoviti postupak do poboljšanja zdravstvenog stanja. Nakon toga prestati sa upotrebom leka.

Treba strogo da se pridržavate dnevne doze leka i pauze od 10 dana između dve ture. Nakon izlečenja ne treba uzimati lek već samo ako dođe do pogoršanja zdravstvenog stanja. Zdrave osobe koje se odluče da lek uzimaju radi poboljšanja opšteg stanja organizma neka primenjuju samo jednu do dve ture godišnje i to dva puta po 25 dana u razmaku od 6 meseci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: