Četvrtak, 03.05.2018.

12:27

Bura zbog "Lepi grome moj" u radnim sveskama za peti razred

Izvor: Prva

Bura zbog
Stihovi iz turbo-folk pesme Svetlane Ražnatović u radnoj svesci zaizazvali su pravu buru u javnosti u kojoj se već nekoliko dana priča o tome da li je tim stihovima tamo mesto.

Tim povodom gosti jutarnjeg programa televizije Prva bili su linvista i autor te radne sveske Vlada Đukanović, rukovodilac Centra za razvoj programa i udžbenika u Zavodu za unapređenje obrazovanja i vaspitanja Dejana Milić Subić i direktor Osnovne škole “Drinka Pavlović“ Jole Bulatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: