Četvrtak, 29.02.2024.

09:57

Počinje korićenje reka u Novom Pazaru VIDEO

U Novom Pazaru počinje korićenje reka. Ovo je jedan od najvažnijih projekata u gradu.

Izvor: B92.net, TV Prva

Počinje korićenje reka u Novom Pazaru VIDEO
Foto: PrintScreen/ TV Prva Video

Danas u Novi Pazar stiže visoka delegacija iz Beograda, a predvođena je Ministarkom šumarstva, vodoprivrede i poljoprivrede Jelenom Tanasković, u Vladi republike Srbije. Oni će ozvaničiti početak ovih poslova koji su se u ovom gradu s nestrpljenjem iščekivali.

7.200 metara rečenih korita biće uređeno u Novom Pazaru u narednom periodu, radiće se na rekama Raški, Trnavici i Jošanici i to su veoma važni poslovi ako podsetimo da su ovde poslednje godine bile velike poplave, poslednje su čak odnele i žrtve, onda shvatate koliko se s nestrpljenjem očekivalo da ovi poslovi počnu.

U Svetskoj banci je dobijen kredit za ove poslove koji koštaju 25 miliona evra i ovo je jedan od najvećih državnih poslova koji se trenutno, uz izgradnju Kliničko-bolničkog centra, obavljaju u Novom Pazaru.

Opširnije o ovoj temi pogledajte u video-prilogu Prve TV:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

1 d

Podeli: