Petak, 23.02.2024.

10:08

Jolanda!? VIDEO

Američki predsednik ponovo je, po ko zna koji put, napravio ozbiljnu grešku, kada je javno I pred kamerama suprugu preminulog Alekseja Navaljnog nazvao Jolanda.

Izvor: B92

Jolanda!? VIDEO
Tanjug/AP Photo/Manuel Balce Ceneta

Udovica najpoznatijeg ruskog opozicionog lidera koji je preminuo u zabačenom i okrutnom zatvoru pod misterioznim okolnostima pre nekoliko dana, bila je u kratkoj poseti SAD, gde je razgovarala s američkim predsednikom.

Bajden je kratko razgovarao sa Julijom i Dašom Navaljnom u apartmanu u Fermont Hotel u San Francisku.

O tom kratkom razgovoru govorio je novinarima u garaži, pokraj predsedničkih automobila.

“Ovog jutra imao sam čast da upoznam suprugu Alekseja Navaljnog i njegovu ćerku. Ono što mi je jasno je da će Jolanda nastaviti da se bori”, rekao je 81-godišnji američki predsednik, ponovo brkajući imena ljudi s kojima je razgovarao.

Inače, razgovor sa Julijom Navaljnom usledio je svega nekoliko sati nakon što je Bajden ruskog predsednika nazvao “ludim ku*kinim sinom”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: