Petak, 16.02.2024.

17:34

Evo kada počinje Sajam venčanja u Kragujevcu

Sajam venčanja biće održan od 23. do 25. februara na kragujevačkom sajmištu.

Izvor: InfoKG

Evo kada počinje Sajam venčanja u Kragujevcu
Ilustracija/Foto: Grzegorz Czapski/Shutterstock

Na manifestaciji će se predstaviti saloni venčanica, hoteli, restorani, bendovi, fotografi, zlatare, frizeri, šminkeri. Posetioce očekuje veliki broj poklona i sajamski popusti, prenosi infoKG.

Tokom trodnevne manifestacije na Šumadija sajmu, od 23. do 25. februara, posetioce očekuju brojna iznenađenja i veliki popusti.

"Pripremili smo širok asortiman proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju svadbe. Želimo da posetiocima prikažemo najveću kolekciju najlepših modela venčanica, ekskluzivnih svetskih brendova kako biste pronašle onu o kojoj sanjate, predivne burme, eksluzivne restorane i hotele, najlepše dekoracije, nestvarne svadbene torte, profesionalne fotografe, pozivnice, scenske efekte, elegantna odela i cipele za muškarce i najbolje muzičke bendove… Prvi ples je najromantičniji trenutak na venčanju, a na bini u centralnom delu hale posetioci će imati mogućnost da pogledaju i jedinstvene performanse koji će izvesti profesionalaci", najavljuju sa Šumadija sajma.

Radno vreme Sajma venčanja 23. i 24. februara je od 10 do 20 časova, 25. februara od 10 do 18 časova.

Sajam venčanja organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: