Subota, 28.10.2023.

12:33

Šid traži privatnog partnera: Posao vredan skoro šest miliona

Delegacija Evropske unije u Srbiji raspisala je tender za izbor privatnog partnera i dodelu ugovora o javno-privatnom partnerstvu za dugoročno snabdevanje toplotnom energijom za grejanje 24 javna objekta, sa rekonstrukcijom sistema za za proizvodnju toplotne energije u Opštini Šid.

Izvor: eKapija

Šid traži privatnog partnera: Posao vredan skoro šest miliona
Ilustracija/Foto: Martin Mecnarowski/Shutterstock

Predmet nabavke jprvenstveno obuhvata izgradnju priključnih gasovoda i MRS, ugradnja efikasnih gasnih toplotnih generatora za fasadnu/spoljnu ugradnju i njihovo povezivanje na postojeće sekundarne grejne instalacije u objektima, navodi se u tenderu, prenosi eKapija.

Procenjena ukupna vrednost posla bez PDV-a iznosi 5,6 miliona evra.

Tender je otvoren do 12. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina "da", Srbija "ne"

Ukrajina i Moldavija, po ubrzanoj proceduri i preskačući uobičajeni vozni red, danas počinju pristupne pregovore sa Evropskom unijom.

8:05

25.6.2024.

16 h

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

1 d

Podeli: