Uroš i Sindi više od prijatelja?

Kaskader Uroš Ćertić i Ivana Stamenković Sindi po završetku rijalitija se ne razdvajaju, drže se za ruke i ljube pred svima.

Izvor: B92

Sreda, 08.05.2013.

11:55

Default images

Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić na korak su od veze, tvrde izvori bliski učesnicima "Velikog brata". Otkako su napustili rijaliti, kaskader i bivša "modelsica“ se ne razdvajaju. Svuda idu zajedno, drže se za ruke, grle pred svima, maze se, čak i dele jednu cigaretu.

"Sindi i Uroš postali su bliski još na početku "Velikog brata". Rodilo se prijateljstvo, ali kako sad stvari stoje, ono bi lako moglo da preraste u ljubav. Sviđaju se jedno drugom, mada je Uroš više zagrejan. Sindi malo koči zbog lošeg iskustva s bivšim mužem, ali je ipak dozvolila Ćertiću da joj se približi kao muškarac. Oni su stalno zajedno, viđaju ih po kafićima, na promocijama, a u finalu rijalitija sve vreme su bili jedno uz drugo", kaže izvor.

Prisutni na Košutnjaku komentarisali su da je očigledno da se nešto dešava. Njihovo ponašanje ih je odalo.

Izvor: kurir.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: