Tehnopolis

Utorak, 23.03.2021.

12:00

Od jutros vam ne rade neke aplikacije? Imamo rešenje za vas

Mnogi korisnici Android telefona primetili su da im juče i danas ne rade aplikacije kao što su Gmail, Viber ili neke druge. Ukoliko je ovo i kod vas slučaj, imamo jednostavno rešenje.

Izvor: B92, J.Đ.

Od jutros vam ne rade neke aplikacije? Imamo rešenje za vas
Foto: Depositphotos/jardys

Google je saopštio kako znaju za problem i postoji laka i brza stvar koju možete da odradite, kako bi vam se aplikacije otvarale bez problema.

Sve što je potrebno, jeste da otvorite Settings->Apps i da nađete "Android Webview", što je aplikacija koja stvara problem i treba da se ažurira..

Da bismo vam skratili posao, poslaćemo vas direktno na aplikaciju, odakle možete da je ažurirate - samo kliknite ovde.

Ovo ažuriranje moguće je tek od nedavno, kada je Google popravio problem, a pre toga ste morali da deinstalirate ažuriranja kako bi vam aplikacije proradile.

Ukoliko iz nekog razloga ne vidite ažuriranje na Google Play Store, otvorite Settings->Apps->"Android Webview" i onda odaberite opciju "Uninstall updates".

Osim ove aplikacije, ažurirajte i Google Chrome, pošto se čini da su neki i sa tim imali problema. To možete učiniti ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: