Tehnopolis

Utorak, 23.03.2021.

12:00

Od jutros vam ne rade neke aplikacije? Imamo rešenje za vas

Mnogi korisnici Android telefona primetili su da im juče i danas ne rade aplikacije kao što su Gmail, Viber ili neke druge. Ukoliko je ovo i kod vas slučaj, imamo jednostavno rešenje.

Izvor: B92, J.Đ.

Od jutros vam ne rade neke aplikacije? Imamo rešenje za vas
Foto: Depositphotos/jardys

Google je saopštio kako znaju za problem i postoji laka i brza stvar koju možete da odradite, kako bi vam se aplikacije otvarale bez problema.

Sve što je potrebno, jeste da otvorite Settings->Apps i da nađete "Android Webview", što je aplikacija koja stvara problem i treba da se ažurira..

Da bismo vam skratili posao, poslaćemo vas direktno na aplikaciju, odakle možete da je ažurirate - samo kliknite ovde.

Ovo ažuriranje moguće je tek od nedavno, kada je Google popravio problem, a pre toga ste morali da deinstalirate ažuriranja kako bi vam aplikacije proradile.

Ukoliko iz nekog razloga ne vidite ažuriranje na Google Play Store, otvorite Settings->Apps->"Android Webview" i onda odaberite opciju "Uninstall updates".

Osim ove aplikacije, ažurirajte i Google Chrome, pošto se čini da su neki i sa tim imali problema. To možete učiniti ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: