Tehnopolis

Sreda, 16.01.2019.

17:18

Tehnološka rešnja iz Srbije putuju u Majami

Na skupu o inovativnim tehnologijama u Majamiju od 4. do 17. februara biće i četiri srpske startap kompanije koje će predstaviti svoje ideje i pokušati da nađu investitore, saopštila je Privredna komora Srbije.

Izvor: Beta

Tehnološka rešnja iz Srbije putuju u Majami
Thinkstock / Ilustracija

Te kompanije su 3DSS Tech - napredan softver za prepoznavanje lica, VetGuide - profesionalna softverska asistencija, personalizovana za veterinare, NaopaCo - farmaceutski podsetnik i savetnik za lekove, uz geolokaciju apoteka i BrandyFloss - softver za prognozu navika potrošača.

U Privrednoj komori Srbije se u okviru EastHub biznis akceleratora za mesec dana prijavilo više od 120 inovativnih kompanija i pojedinca sa željom da razvojni put svojih ideja nastave u Americi.

U velikoj konkurenciji izdvojila su se četiri najbolja projekta čiji će predstavnici tokom boravka u Majamiju biti u mogućnosti da konkurišu kod najvećih investicionih fondova, uz kompletnu obuku i trening kako najefikasnije da razvijaju i predstave kompaniju na velikim tržištima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: