Tehnopolis

Subota, 24.10.2015.

11:20

Iz Facebooka priznali: Naša aplikacija "jede" bateriju

Čak i uz sve sate koji se provedu na Facebooku svaki dan, čini se da u poslednje vreme aplikacija troši bateriju sa iPhone telefona brže nego što je to normalno.

Izvor: B92

Default images
Beta / AP Photo/Craig Ruttle

Kako navode mnogi korisnici, novi meni baterije u iOS 9 platformi koji izlistava korišćenje baterije po aplikacijama, potvrđuje da Facebook koristi više baterije nego što bi to trebalo.

Kompanija je sada priznala ovaj problem poručivši da su pronašli nekoliko ključnih problema i identifikovali kako bi mogli da donesu dodatna poboljšanja, od kojih će neka biti objavljena u verziji aplikacije koja stiže danas. Prvi problem se odnosi na "CPU spin" u mrežnom kodu, dok se drugi problem odnosi na način na koji Facebook upravlja audio reprodukcijom.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: