Tehnopolis

Subota, 23.05.2015.

09:58

Apple iOS 9 će biti dostupan i za starije telefone

Kako izveštava 9to5Mac, predstojeća iOS 9 verzija operativnog sistema će ponuditi i namensku verziju za stariji Apple hardver.

Izvor: benchmark.rs

Default images

Podsetimo, Apple bi trebalo da otkrije sledeću iteraciju mobilnog operativnog sistema na WWDC događaju sledećeg meseca.

Verzija iOS 9 platforme za starije uređaje verovatno neće ponuditi sve funkcije koje ima i njen stariji, punopravni brat. Međutim, ovo će omogućiti i starijem Apple-ovom hardveru kao što je na primer iPhone 4S telefon ili iPad mini tablet. da ostanu relevantniji nešto duže. Apple će navodno dodati funkcije u verziju iOS 9 platforme za starije uređaje tek nakon detaljnog testiranja. Ranije je Apple pokušavao da razvije jednu verziju operativnog sistema i onda potom ukloni funkcije kako bi platforma radila i na starijem hardveru.

Apple iOS 9 će se pre svega fokusirati na poliranje ukupnog korisničkog iskustva kroz optimizacije ispod haube.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: