Apple Watch stiže u martu, novi MacBook Air početkom 2015.

Poslednje informacija analitičara pokazuju da će Apple Watch biti predstavljen u martu, a tokom prvog tromesečja takođe bi mogao biti prikazan i novi MacBook Air.

Tehnopolis

Izvor: benchmark.rs

Nedelja, 25.01.2015.

17:13

Default images

Ranije procene su ukazivale na to će Apple Watch biti u prodaji do dana zaljubljenih, ali skorije informacije su pokazale da će se sat ipak pojaviti u martu.

U prvom kvartalu 2015. godine Apple bi trebalo da predstavi u potpunosti redizajnirani MacBook Air. Novi Air bi trebalo da ima 12-inčni Retina ekran, a kućište će takođe biti u potpunosti redizajnirano i dodatno smanjeno u odnosu na aktuelne Air laptopove.

I dalje se očekuje da novi Air neće imati ventilatore, odnosno da će hlađenje u potpunosti biti pasivno. To će biti moguće zahvaljujući Intel Core M procesoru, a veruje se da bi novi laptop mogao da poseduje i najnoviji USB Type C konektor.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Podeli: