Da li je ovo Nokia Lumia 2520 tablet?

Svega par nedelja pre zvaničnog predstavljanja u Abu Dabiju, na internetu se navodno pojavila prva slika predstojećeg Lumia 2520 tableta.

Tehnopolis

Izvor: Endgadget

Subota, 12.10.2013.

14:58

Default images

Fotografija prikazuje Nokia Lumia 2520 tablet u plavoj boji, uskoro se možemo nadati i nekim „nezvaničnim“ podacima u vezi sa specifikacijama.

Već neko vreme postoje glasine koje tvrde da proizvođač smartfona iz Finske radi na tabletu, a sada se i na zvaničnom sajtu kompanije pojavio link koji ide u prilog ovim nagađanjima - na svega par trenutaka.

Tablet je trenutno poznat pod imenom Lumia 2520 a potraga na Nokijinom američkom sajtu do sada je nudila samo jedan rezultat u sekciji pitanja i odgovori gde je stajala definicija šta je to tablet.

Iako ova sekcija nije imenovala tablet, nešto je sasvim sigurno bilo linkovano na ovu stranicu koja pojašnjava koncept tableta.

Glasine o ovom tabletu je dodatno podgrejala i činjenica da je Nokia „popravila“ rezultate pretrage, tako da ukoliko pokušate da potražite "Lumia 2520" nećete dobiti nikakve rezultate.

Ovaj tablet mogao bi da bude predstavljen na događaju u Abu Dabiju 22. oktobra gde se očekuje premijera modela Lumia 1520, koji je takođe bio na meti glasina koje su tvrdile da je u pitanju 6-inčni quad core smartfon koji bi u trenutku predstavljanja trebalo da bude najveći Windows smartfon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: