Ovako Nokia testira svoje telefone...

Telefoni koje pravi Nokia su znatno čvršći, zapravo čvršći su od većine drugih telefona. I iako skoro svi telefoni različitih proizvođača prolaze iste testove, sada imamo priliku da vidimo kako tačno Nokia testira svoje uređaje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 09.07.2013.

22:14

Default images

Telefoni se tumbaju u kutijama sa prašinom, bacaju se nebrojeno puta na čelične površine, prskaju vodom i peku na tropskim temperaturama.

I u većini slučajeva svi telefoni prolaze testove bez većih problema.

„Ukoliko testovi pokažu da telefon može da bude bolji, onda je vreme da se ponovo vratimo za tablu za crtanje“, zaključuje se u videu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: