Tehnopolis

Petak, 01.03.2013.

08:52

eBay: Zabranjena prodaja "bokser" iPhone kućišta

Kućište za iPhone koje izgleda kao “bokser” zabranjeno je za prodaju na sajtu eBay sajtu zbog toga što bi moglo da se koristi kao oružje.

Izvor: B92

Default images

Ovakvo metalno kućište postalo je popularno kada je pevačica Rijana objavila sliku na kom koristi takav telefon, a trendu su se pridružile i brojne druge zvezde.

Ubrzo su se pojavile i kopije originalnog "Knuckle Case", kako se brend inače zove i počele da prodaju na eBay sajtu.

Ipak, sajt je obustavio njegovu prodaju zbog mogućnosti da ga neko upotrebi kao oružje.

Kopije “Bokser” kućišta prodavala su se po ceni od 30 evra. dok original i dalje može da se nabavi preko zvaničnog sajta po ceni od 60 dolara pa naviše.

Plastične verzije zadržane su u prodaji, zato što se ne smatraju opasnim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

14 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

16 h

Podeli: