Tehnopolis

Četvrtak, 06.12.2012.

18:25

Apple želi da revolucionarizuje TV

Mesecima unazad postoje glasine o tome da Apple planira da stvori novu vrstu televizije koju će podržavati Siri zajedno sa posebnim operativnim sistemom i internet konekcijom.

Izvor: B92

Default images

U intervjuu za NBC, Tim Kuk je otkrio da je plan kompanije da zavlada našim dnevnim sobama zaista stvaran.

„Kada odem u svoju dnevnu sobu i upalim televizor, osećam se kao da sam se vratio u prošlost barem 20 ili 30 godina. Televizija je samo jedna od sfera koje nas interesuju, ne mogu da otkrijem više od toga“, izjavio je Kuk.

I mnogi bi rekli da je u pravu, barem većina koja ne poseduje 3D televizore ili uređaje koji su povezani sa internetom. Softver je neverovatno spor i ružan, daljinski poseduje milion dugmića i krajnje je vreme da se sve pojednostavi i ulepša.

Stiv Džobs je čak u jednoj prilici izjavio da je napokon uspeo „da reši“ problem sa postojećim televizorima i da će Apple imati „najprostiji mogući interfejs koji je moguće zamisliti“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

14 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

17 h

Podeli: