Student'U - za bolji studentski život

Nova aplikacija Student'U namenjena boljem, organizovanijem i zabavnijem studentskom životu, od nedavno je dostupna za besplatno preuzimanje i to na srpskom jeziku.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 06.11.2012.

09:00

Default images

Reč je o posebnoj društvenoj aplikaciji namenjenoj studentima koji žele da otkriju nove aspekte studentskog života i upoznaju što druge kolege. Kako tvrdi Marc Bisnaire, direktor kompanije “SmaartMobile”, u pitanju je specijalna aplikacija kojom studenti mogu praviti, menjati i uvećavati svoju zajednicu.

“Facebook je odličan za održavanje kontakata sa starim prijateljima, ali Student’U vam omogućava da otkrijete gde su drugi studenti u vašoj blizini i da sa njima uspostavite kontakt, poboljšavajući tako vaš društveni život”, kaže Bisnaire.

Studentski život nije lak, smatra Milenko Radić, menadžer kompanije “SmaartMobile”, naročito kada su predavanja na različitim krajevima grada, ukoliko ne postoji jedinstvena fakultetska zgrada…

“Ako učite ceo dan, vaše šanse da uspostavite kontakte sa ljudima koji su napolju su tanke, i verovatno nećete ni znati šta se dešava vani”, dodaje Radić objašnjavajući da ova aplikacija pomaže studentima da prošire društvene krugove i uz to otkriju gde se nalaze najbolja studentska mesta.

Jedinstvenost ove aplikacije je u tome što nudi pet profila čijim odabirom definišete ono što želite da postignete, određujući i krug osoba i događaja koji vas zanimaju.

Dva studentska profila (Student Profile, Facebook Flirt Profile) povezuju vas sa ostalim studentima i koncentrišu se na studentski život. Dva javna provila (Discovery Profile, Facebook Global Profile) omogućiće vam izlazak iz granica studentskog života i upoznavanje ljudi koji nisu na fakultetima. Peti profil je privatni i namenjen je užem krugu prijatelja. Osim toga, na svakom profilu postoji opcija kojom možete da podesite vrstu komunikacije i upoznavanja koje želite da postignete.

Aplikacija je dostupna za operativne sisteme Android (v.2.2 +…), iOS i WP7 i 8. Postoji na srpskom, engleskom i ruskom jeziku, a uskoro će biti omogućeno i njeno korišćenje na nemačkom, francuskom, španskom, italijanskom, bugarskom i švedskom jeziku.

Preuzimanje aplikacije je besplatno i može se učiniti posetom sajta StudentU.me

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: