Tehnopolis

Nedelja, 21.10.2012.

17:07

iPhone 5 porazio Galaxy S3

Mobilni telefon iPhone 5 kompanije Apple za samo tri sedmice prisustva na tržištu zauzeo je veći udeo u veb saobraćaju od svog konkurenta, telefona Galaxy S3 firme Samsung.

Izvor: Tanjug

Default images

Samsungov telefon objavljen je pre tri meseca, ali nakon predstavljanja novog iPhone modela gubi na značaju, prenosi reklamna mreža i istraživačka firma “Chitika”.

Prema podacima koji se odnose na severnoameričko tržiste, Appleov telefon predstavlja 56 odsto internet saobraćaja, a Galaxy S3 preostalih 44 odsto.

Rezultat je dobijen tako što je uzet u obzir obim objavljivanja reklama na mreži "Chitika" koji su u vezi sa pomenutim modelima telofona, između 3. i 9. oktobra.

Telefon iPhone 5 došao je u ruke korisnika 21. septembra, kada je u devet zemalja počela njegova prodaja. Tokom samo prvog vikenda prodaje planulo je više od rekordnih pet miliona primeraka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

150 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

23 h

Podeli: