Tehnopolis

Četvrtak, 23.08.2012.

13:39

LG počeo s proizvodnjom ekrana za iPhone 5

LG je krenuo sa masovnom proizvodnjom novih, ultratankih ekrana za pametne telefone, a šuška se da je upravo to ekran koji će naći dom u novoj verziji iPhonea.

Izvor: tportal.hr

Default images

Većina glasina o novom iPhoneu, koji bi Apple trebalo da predstavi 12. septembra, upućuje na to da će taj uređaj imati veći ekran, najverovatnije 4 inča.

Takođe se priča da će ekran biti ultratanak, što bi celi uređaj trebalo da učini nešto tanjim i lakšim, ili pak omogući Appleu da u njega stavi još pokoju sitnicu ili nešto veću bateriju.

U LG-u su zvanično potvrdili da su krenuli sa proizvodnjom novih ekrana osetljivih na dodir, no -- naravno -- nisu potvrdili da je reč o onom za novi iPhone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

14 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

16 h

Podeli: