Tehnopolis

Utorak, 26.06.2012.

17:21

Korisnicima Macova nude se skuplji hoteli

Kompanija za online putovanja, Orbitz Worldwide Inc. otkrila je da ljudi koji koriste Mac kompjutere troše i do 30% više po noćenju u hotelima, tako da je počela da im nudi drugačije, često skuplje opcije od onih koje mogu da vide korisnici Windowsa.

Izvor: B92

Default images

Wall Street Journal je objavio da Orbitz eksperimentiše sa različitim ponudama u zavisnosti da li ste korisnik Maca ili PC-ja, ali ističe da kompanija ne nudi istu sobu po različitim cenama. WSJ je dodao i da korisnici mogu da rangiraju rezultate po ceni.

Korisnici Mac računara imaju 40% više šansi da bukiraju hotel od četiri ili pet zvezdica nego korisnici PC-ja a u slučaju da odaberu isti hotel, "mekovci" će rezervisati skuplju sobu, zaključuje Journal.

Orbitz poseduje i sajtove CheapTickets, ebookers, HotelClub i RatesToGo.

Foto: FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

15 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

17 h

Podeli: