Tehnopolis

Ponedeljak, 16.04.2012.

08:10

Otvorena nova Apple prodavnica u Beogradu

I dok čekamo da Apple zvanično i direktno dođe kod nas, zvanični distributeri proizvoda ove kompanije otvaraju nove prodajne objekte.

Izvor: B92

Default images

Najnovija u Beogradu je ona upravo otvorena u blizini Merkatora, je Macola 2 koja pored velikog izložbenog prostora, u kom posetioci mogu da isprobaju uređaje, treba da bude i centar u kome će se jednom nedeljno održavati prezentacije i promocije, navodi se u zvaničnom saopštenju.

“Naš cilj je da inspirišemo i zabavimo naše mušterije pri svakoj njihovoj poseti, tako da naša radnja postane pravo mesto da kupite, da naučite, da potražite pomoć i da sa osmehom na licu dođete ponovo”, rekao je Miodrag Popović, osnivač kompanije YU Epicentar koja stoji iza ovog objeka.

Jedna od najvećih i najopremljenijih radnji ovog tipa, kako nazivaju oni koji su je otvorili, nalazi se na adresi Bulevar Mihajla Pupina 165.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

15 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

18 h

Podeli: