Tehnopolis

Sreda, 28.03.2012.

10:26

Apple refundira novac kupcima iPada

Australijski kupci iPada žalili su se da im 4G mogućnosti nisu predstavljene onakvim kakve su u stvarnosti.

Izvor: B92

Default images

Australijsko telo za zaštitu prava potrošača slučaj je dovelo na sud optuživši Apple za lažno reklamiranje, jer ovaj tablet ne radi na australijskoj 4G mreži.

Apple je ponudio da refundira novac korisnicima, ali odbija da se radi od prevari kupaca. Njihov advokat je na preliminarnom saslušanju rekao da Apple nikada nije tvrdio da će uređaj raditi na postojećoj Telstra 4G mreži.

Oni su rekli da će raditi na onome što je globalno prihvaćeno kao 4G, ne ono što Telstra tako naziva, istakao je advokat kompanije Apple.

Na njihovom sajtu i piše da je 4G LTE podržava samo određene mreže u Kanadi i Americi, a dalji razvoj suđenja biće poznat nakon uskršnjih praznika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

15 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

18 h

Podeli: