Tehnopolis

Petak, 16.03.2012.

11:59

Woz opet prvi u redu

Kao što smo pisali, danas kreće prodaja novog iPada u prvoj turi zemalja.

Izvor: B92

Default images

Običaj čekanja u redovima ispre Apple prodavnica ispoštovan je i ovog puta, a mediji prenose informacije o ljudima koji čekaju na svoj iPad u Americi, Japanu i drugim zemljama u kojima je iPad od danas dostupan.

Kao i ranijih godina, među onima koji čekaju nalazi se i Stiv Voznijak, često nazivan Woz, jedan od osnivača kompanije Apple, a koji je ispred jedne radnje u Kaliforniji od juče oko podne.

Prošlog oktobra čekao je i na svoj primerak iPhonea 4S.

U priloženom videu pogledajte zbog čeka on čeka u redu.

Photo: Beta/AP
Svoje primerke čekali su u Nemačkoj, Americi i drugim zemljama, a na slici iznad možete videti jednog japanskog korisnika koji čeka na svoj novi iPad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

15 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

18 h

Podeli: