Tehnopolis

Četvrtak, 15.03.2012.

09:43

Novi iPad od sutra u prodavnicama

Novi iPad od sutra zvanično kreće u prodaju i to u Americi, Portoriku, Devičanskim ostrvima, Australiji, Kanadi, Francuskoj, Nemačkoj, Hong Kongu, Japanu, Singapuru, Švajcarskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Izvor: B92

Default images

Samo nedelju dana kasnije, novi iPad stiže i u Sloveniju, Bugarsku, Rumuniju, Italiju, Mađarsku, Austriju, Belgiju, Češku, Dansku, Finsku, Grčku, Island, Irsku, Lihtenštajn, Luksemburg, Makao, Meksiko, Holandiju, Novi Zeland, Norvešku, Poljsku, Portugal, Slovačku, Španiju i Švedsku.

Osnovna verzija prodavaće se po ceni od 499 dolara, a najskuplja Wi-Fi varijanta koštaće 699, dok će se cene 4G modela kretati od 629 do 829 dolara, a prethodna generacija, iPad 2, biće jeftiniji za 100 dolara.

Pretpostavka je da će kao i za prethodne generacije ili kada je lansira novi iPhone, kupci čekati u redu na početak prodaje, a potvrda pretpostavke je već vidljiva u Japanu, gde su se pojedini kupci već okupili.

Novi iPad je predstavljen prošle srede, 7. marta, u San Francisku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

15 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

17 h

Podeli: