Tehnopolis

Četvrtak, 08.03.2012.

10:23

Otvoreno zastupništvo Applea u Prištini

Kompanija Apple otvorila je svoj centar na Kosovu, u Prištini, piše KosovaPress.

Izvor: B92

Default images

Direktor Apple centra za Kosovo rekao je da je to veliki uspeh, jer su se do sada na tržištu Kosova mogli naći tehnološki proizvodi čije poreklo nije poznato.

Pomenuti sajt piše i da je predstavnik Applea za Balkan, Drago Gajski, rekao je da veruje da će ubuduće biti otvoreno još prodavnica u kojima će moći da se kupe Apple proizvodi.

Otvaranju je prisustvovao i američki ambasador u Prištini, Kristofer Del.

Fotografije sa otvaranja prenela je i novinska agencija Beta, koja je napisala da se radi o otvaranju zastupništva kompanije Apple u ovom gradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

15 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

18 h

Podeli: