Samsung Galaxy S6 izdržljiviji nego iPhone (VIDEO)

Pogledajte test izdržljivosti u kome je Galaxy S6 po nekoliko osnova pokazao zašto je ispred svojih rivala.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 19.04.2015.

13:03

Default images

Do sada smo videli dosta testova izdržljivosti najnovijih telefona, a sigurno nas veliki broj ovih testova očekuje i u budućnosti. A svaki od njih pokušava da pokaže i dokaže koji telefon je izdržljiviji, a u opticaju je veliki broj faktora. Ovoga puta, SquareTrade nam donosi test izdržljivosti u kome su "na mukama" bili standardni Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S5, iPhone 6 i iPhone 6 Plus.

Krajnji ishod testa je da je najbolje rezultate postigao Galaxy S6, sa rezulatatom od četiri poena za lomljivost, što predstavlja srednji nivo rizika. Ovo je najbolji rezultat u poređenju sa ocenom 4,5 za Galaxy S5 i iPhone 6, ocenom 5 za Galaxy S6 Edge i šesticom za iPhone 6 Plus. Galaxy S6 je prevazišao iOS rivale i u drop testu i u testu savitljivosti, a pokazao je i da može da izdrži kratko vreme (do 10 sekundi) pod vodom, iako nema sertifikat o vodootpornosti.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: