Yahoo! predstavio novi logo

Kompanija Yahoo zvanično je predstavila jutros svoj novi logo. Na novom zaštitnom znaku ostale su konture starog logoa, stara boja, kao i svima poznati "!". Ovo je prva značajna promena Yahoo! brendiranja od 1995. godine.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 05.09.2013.

09:16

Default images

"Jako smo uzbuđeni što možemo da podelimo naš novi logo sa vama. Počeće da se pojavljuje na Yahoo sajtovima u noći između srede i četvrtka i uskoro će svuda biti vidljiv," rekla je Keti Savit, direktorka marketinga Yahoo-a, na svom blogu koji je objavljen jutros u 7 po srednjeevropskom vremenu.

"Želeli smo logo koji će ostati veran našim počecima, ali i koji će da usvoji evoluciju naših proizvoda".

Izvršna direktorka kompanije Marisa Majer objasnila je politiku kuće i odluku da se promeni logo na svom blogu.

"Želeli smo logo koji će da predstavi Yahoo! na pravi način - kao odlučnu, ali i sofisticiranu kompaniju. Želeli smo da logo bude moderan i drugačiji, ali i da poštuje našu istoriju. I da ima ljudsku crtu, ličnu. Ponosna sam," rekla je Majerova.

Redizajnirani logo, koji su napravili dizajneri koji rade u kompaniji Yahoo!, nije bio pokazivan tokom kampanje "30 dana promena", tokom koje je kompanija svakog dana prikazivala po jednu varijaciju starog znaka.

Kako vam se čini novi Yahoo! logo?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: