Otvorena HP prodavnica

Prva brendirana HP prodavnica u Srbiji otvorena je juče u beogradskom Ušće Shopping centru.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 30.11.2010.

09:48

Default images

Mesto na kom će biti moguće nabaviti HP desktop i laptop računare, štampače i svu dodatnu opremu, biće i mesto na kome će kupci i potencijalni kupci moći da dobiju savete prodavaca i pogledaju demonstracije proizvoda.

„Naša želja je da ovo ne bude obična prodavnica namenjena samo kupovini proizvoda, već mesto na kome će se okupljati svi ljubitelji moderne tehnologije, razmenjivati svoja iskustva i znanja i naučiti nešto novo što će im pomoći u odabiru uređaja, koji će njihove živote učiniti lepšim i zabavnijim“, rekao je Jovan Dimitrijević, direktor HP grupe za personalne sisteme u Srbiji.

Do sada je otvoreno šest ovakvih prodavnica u EMEA regionu, a u planu je otvaranje još četiri, u Kazahstanu, Češkoj, Španiji i susednoj Hrvatskoj.

Kako je HP tehnološki sponzor Dejvis kupa, na otvaranju prodavnice prisustvovali su Janko Tipsarević i Viktor Troicki, a prvih 45 kupaca laptop, desktop ili netbook računara, dobiće ulaznice za finale.

Ne zaboravite da Tehnopolis možete pratiti i na Twitteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: