TV kanal objavio kadar iz video-igre, mislili da je pravi FOTO

Grafika u video-igrama postaje sve bolja i realističnija, i na prvi pogled često može da zbuni. Upravo to se dogodilo sa jednom informativnom emisijom u Oregonu, gde su kadar iz Red Dead Redemption 2 pustili u prilogu kao da je deo stvarne prirode.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 27.11.2020.

13:40

TV kanal objavio kadar iz video-igre, mislili da je pravi FOTO
Foto: depositphotos/Thomaspajot

Ova zabuna obelodanjena je na društvenoj mreži Reddit, a vidi se kako je izvesna Bela Megvajer poslala ovu fotografiju za segment vesti pod nazivom "Out & About".

Neki igrači, kao osoba koja je i objavila post, prepoznali su da se radi o video-igri. Sa druge strane, ne možemo ni baš da krivimo oregonski TV kanal, jer mora se priznati - grafika je fenomenalna.

Da budeo još pošteniji, svet RDR i jeste napravljen tako da predstavlja izmišljenu verziju Severne Amerike, pa iako lokacije možda nisu stvarne, način na koji su prikazane je prilično realan.

U svakom slučaju, zabuna je pomalo komična, ali što bi rekli ljudi iz sveta televizije - dešava se.
Ayeeeeeeeeee from r/RedDeadOnline

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: