Studio Remedy proslavlja 25 godina postojanja: Dele besplatnu kopiju igre

Studio Remedy Entertainment proslavlja čitavih 25 godina prisustva na sceni razvoja video igara i to poklonom za fanove. Ovaj renomirani developer je rešio da svima omogući preuzimanje prvog naslova koji su kreirali – trkačinu Death Rally iz 1996. godine.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.09.2020.

14:58

Studio Remedy proslavlja 25 godina postojanja: Dele besplatnu kopiju igre
Foto: depositphotos/ Gorodenkoff

Death Rally Classic je postao besplatan za preuzimanje na Steam platformi zauvek, tako da nema vremenskog ograničenja za zainteresovane. U pitanju je igra koja kombinuje trkanje i borbu vozila, sa ciljem razaranja neprijatelja. Kroz igranje i što bolji plasman zarađuje se novac, koji služi za nadogranje vozila, piše play.co.rs.

Lepo je što Remedy želi da priseti fanove na svoje skromne početke, a sada je developer otišao u skroz drugačijem svetu, pošto ga primarno pamtimo po Max Payne naslovima, Quantim Break i nedavno Control. Remedy ove godine donosi još sadržaja za spomenuti Control, privodi kraju kampanju za CrossfireX i započinje rad na dva nova projekta.

Death Rally možete preuzeti besplatno putem ovog linka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: