"Rupica" umesto "zuba": Ovako izgleda novi Samsung Galaxy Note 10+ FOTO

Tek nešto malo više od mesec dana ostalo je do zvaničnog predstavljanja novih telefona Samsungove Galaxy Note 10 serije, a na internetu se pojavila prva (nezvanična) fotografija tog uređaja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 29.06.2019.

17:34

Ilustracija / Foto: GettyImages / Drew Angerer

Prema fotografiji koji je na Twitteru objavio jedan od pouzdanijih dojavljivača @Slashleaks, ovo što vidite je novi Samsung Galaxy Note 10+.

Objavljena fotografija potvrđuje dosadašnje spekulacije o dizajnu i izgledu novih Samsungovih premijum telefona, kao i većinu rendera nastalih na osnovu do sada dostupnih informacija. Uređaji Note 10 serije će imati ekrane od ivice do ivice, a umesto "notch"-a, kao dizajnersko rešenja prednje kamere, prisutna je rupica (punch hole), koja se ovde nalazi na sredini ekrana.

Veći model Galaxy Note 10+ bi trebalo da bude opremljen ekranom dijagonale 6,7 inča, dok će manji Note 10 imati 6,3-inčni displej.

Pametni telefoni Galaxy Note 10 serije bi zvanično trebalo da budu predstavljeni Samsung Unpacked događaju koji je zakazan za 7. avgust u Njujorku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: