Tehnopolis

Subota, 26.01.2019.

20:00

Prvi pametni telefon sa pet kamera stiže za manje od mesec dana VIDEO

Što se Mobile World Congress 2019 više približava, to se kompanije više utrkuju u najavama svojih prezentacija tokom konferencije koja će se u Barseloni održati krajem februara.

Izvor: B92, B92, GSM Arena

Prvi pametni telefon sa pet kamera stiže za manje od mesec dana VIDEO
Printscreen / YouTube

Kompanije koje su do sada potvrdile svoje učešće (Sony, Xiaomi, LG, Huawei i Oppo), pridružio se i HMD Global sa novim Nokia modelima, koji će svoje nove telefone predstaviti 24. februara.

Koliko je za sada poznato, na MWC-u se može očekivati predstavljanje modela Nokia 9 PureView, prvog pametnog telefona sa pet kamera na poleđini.

Uređaj je do sada bio česta tema brojnih "curenja" informacija. Napravljen je i video koji prikazuje njeogov sistem od pet kamera.

PureView nema "notch" na vrhu ekrana, a trebalo bi da koristi Android One operativni sistem.

Kako najavljuju iz kompanije HMD Global, postoji mogućnost livestream prenosa njihove prezentacije za koji nisu u mogućnosti da prisustvuju događaju u Barseloni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: