Nova Nokia 7 ima dvostruku kameru i upola je jeftinija od Nokie 8

Nakon Nokie 8, pušten je i novi model - Nokia 7, koji će se prodavati za 400 dolara, što znači da će moći da se kupi za 50 odsto nižu cenu u odnosu na prethodni model.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 20.10.2017.

08:20

Nova Nokia 7 ima dvostruku kameru i upola je jeftinija od Nokie 8
Foto: YouTube Screenshot

Nova Nokia 7 ima 5.2-inčni ekran, procesor Snapdragon 630, a biće dostupan u dva modela: jedan s 4GB RAM-a i 64 GB interne memorije, dok će drugi imati 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije.

Ovo je druga Nokia koja poseduje dvostruku kameru koja omogućava istovremeno snimanje fotografija prednjom i zadnjom kamerom, kombinujući ih u jednu celinu. Zadnja kamera ima 16, a prednja pet megapiksela.

Kao i kod drugih najnovijih Nokia telefona, Nokiju 7 nije proizvela Nokia, već kompanija HMD Global koja ima licencu za korišćenje imena Nokia. HMD Global je u toku ove godine predstavio svoju prvu liniju Nokia Android telefona. U februaru su pušteni u prodaju Nokia 3, 5 i 6, a svi ovi telefoni dolaze sa procesorom Snapdragon 430 i uglavnom se prodaju za manje od 300 dolara.

U avgustu je predstavljen vrhunski Nokia 8 koji je prodavan za nešto više od 700 dolara.

Nokia 7 je poslednji model u nizu modela koji su pušteni u prodaju ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: