Xperia Z5 u spetembru donosi 4 GB RAM-a i impresivnu bateriju

Japanski div ostaće veran istom dizajnerskom smeru, ali nova Xperia trebalo bi da donese još snažnije performanse i 4 GB RAM-a i bateriju od čak 4500 mAh.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 07.07.2015.

21:47

Default images
YouTubeScreenshot

Mnogi su fanovi Sonyjevih Xperia telefona bili pomalo razočarani jer ih je ovog proleća umjesto Xperije Z4 dočekao tek blago osveženi model Xperia Z3+. I u Sonyju su uvideli da je promena dovoljna tek da Z3 dobije oznaku plus, ali sada napokon stižu nove glasine o Xperiji Z5 (i Ultra i Compact varijantama) koja bi trebalo da u septembru donese niz noviteta.

Još se ne zna kakav bi trebalo da bude ekran na Z5, ali navodno će telefon dolaziti sa Snapdragonom 820 i 4 GB radne memorije i senzorom otiska prsta. Uz to se spominje i prilično impresivna baterija od 4500 mAh. Što se kamere tiče, ona bi trebalo da ima najnoviji Sony Exmor RS IMX230 senzor od 21 megapiksela s podrškom za 4K i HDR.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: