Da li će GTA V moći da se igra iz prvog lica?

Legendarni razvojni studio Rockstar na svojim internet stranicama objavio je da će najnovija igra u GTA franšizi dobiti i FPS mod, i onda objavu vrlo brzo povukao.

Izvor: Izvor: Eurogamer

Utorak, 23.09.2014.

09:45

Default images

GTA V je i do sada mogao da se igra iz prvog lica, ali uz pomoć različitih modova zbog čega to nikada nije bilo na nekom ozbiljnom nivoui. Ali i to bi, čini se, moglo da se promeni.

Objava je vrlo brzo sklonjena, ali zabeležio ju je jedan korisnik Reddita. Vlasnici PlayStationa 3 i Xboxa 360 u prvom će licu moći samo da voze što znači da će napokon moći da se vidi i enterijer vozila. A svi oni koji će imati next-gen i PC verzije, iz prvog će lica moći da obavljaju sve radnje.

U istom postu Rockstar najavio je brojna tehnička i grafička poboljšanja, kao i video-editor kojim će vlasnici PC-a moći da slažu različite video-sekvence i onda ih postave na YouTube i slične servise.

Objava spornog teksta vezana je uz datum 12. septembar, a next-gen verzije na tržištu će se pojaviti 18. novembra. PC verzija izlazi krajem januara sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: