Sledeći Samsungov savitljivi telefon stiže sa značajnim poboljšanjem

Samsung je, u okviru nedavno održane promocije, objavio Galaxy S22 Ultra koji stiže sa S Pen pametnom olovkom. Izgleda da S Pen neće ostati ekskluziva samo za S22 Ultra.

Izvor: B92, Gizmochina

Sreda, 16.02.2022.

10:57

Sledeći Samsungov savitljivi telefon stiže sa značajnim poboljšanjem
Foto: Karlis Dambrans / Shutterstock.com

Nedavni izveštaji su sugerisali da bi Samsungov sledeći telefon sa fleksibilnim ekranom takođe mogao dobiti dodeljenu S Pen podršku.

Kako izveštava sajt The Elec, industrijski izvori pominju da je južnokorejska kompanija odlučila da instalira S Pen olovku u svoj predstojeći savitljivi telefon, koji je uslovno nazvan Galaxy Z Fold4. Uređaj bi trebalo da bude objavljen tokom druge polovine 2022.

Aktuelni Galaxy Z Fold3 takođe ima podršku za S Pen Fold Edition i the S Pen Pro, ali pametna olovka mora da se kupi zasebno. Takođe, uređaj nema slot za smeštanje olovke. Galaxy Z Fold3 korisnici uglavnom dodaju futrolu za telefon, sa posebnim slotom za olovku.

Sa integracijo S Pen olovke u okviru tela uređaja, Samsung se nada da će to biti jedna od glavnih karakteristika koje će privuči korisnike, što bi moglo povećati prodaju Galaxy Z Fold4 modela u odnosu na aktuelni telefon.

Izveštaj pominje da bi Galaxy Z Fold4 mogao imati i 7,56-inčni savitljivi ekran, dok bi spoljašnji displej imao dimenzije od 6,19 inča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: