Predstavljen Dead Space rimejk, dolazi na next-gen konzole i PC

EA Play događaj koji je održan nedavno, nije doneo preteranu količinu velikih vesti pred fanove, pogotovu pošto je prošlo bez najave neke nove Star Wars igre. Međutim, velika najava došla je u vidu predstavljanja Dead Space rimejka.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.07.2021.

11:05

Default images

U pitanju nije obično grafičko poboljšanje, naveli su iz kompanije uz koje dolaze ispravke ranijih problema, već će Dead Space Remake biti izrađen od nule za PC i next-gen konzole, piše play.co.rs.

Koristeći snagu Frostbite endžina, fanovi mogu očekivati poboljšanu priču, bolje funkcionisanje mehanika, karaktere i celokupno bolje iskustvo preživljavanja u svemiru. Iza rimejka stoji studio EA Motive.

Dead Space Remake je predstavljen kratkim, jednominutnim, tizerom a više informacija o datumu izlaska i novinama dobićemo u narednim mesecima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: