Ponedeljak, 08.02.2016.

10:54

Maska za mobilni koja odmah štampa fotografije

Na tržištu se ovih dana pojavila jedna sasvim neobična maska za smartphone. Naime ova maska odmah štampa zabeležene fotografije.

Izvor: hr.n1

Maska za mobilni koja odmah štampa fotografije
Foto: YouTube Screenshot

"Prynt case" je maska za mobilne telefone koja odmah na licu mesta štampa fotografije, slično kao i staromodni Polaroidi.

Osim što ova maska vašem telefonu daje oblik i dizajn retro kamere ona i štampa fotografije na papir koji je sačuvan unutar nje.

Za ovo nije potrebno mastilo - jednostavno namontirate masku na smartphone i spremni ste za potpuno nov način fotografisanja.

Cena ove maske trenutno je 150 dolara i može se koristiti na modelima iPhone 5, 5c, 5s, 6 i 6s, i Galaxy S4 i S5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: