Apple iPhone 6S i iPad Pro biće predstavljeni 9. septembra

Izgleda da nećemo predugo čekati na Apple iPhone 6 (ili 7, u zavisnosti od toga za kakvu se oznaku Apple odluči).

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.08.2015.

22:07

Default images

Očekuje se da će novi smartfon biti lansiran 9. septembra, dok će se u prodaji naći od 18. septembra. U istom periodu se očekuje i novi iPad.

Prema navodima izvora sajta BuzzFeed, Apple planira 9. septembar kao datum lansiranja, što ima smisla jer je u pitanju uobičajeni vremenski period kada kompanija iz Kupertina predstavlja svoje nove modele. Izvor ne otkriva da li će biti lansiran iPhone 6S ili iPhone 7, ali s obzirom na dosadašnju praksu, očekuje se da će novi smartfon doći kao iPhone 6S.

Novi telefon bi trebalo da implementira Force Touch tehnologiju, a ostale specifikacije uključuju A9 čip, 2GB RAM-a i poboljšanu kameru. Tu je i bežično punjenje i opcije skladištenja od 32GB, 64GB i 128GB.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: