Četvrtak, 30.10.2014.

09:01

iPhone u ponoć stiže u mt:s

Telekom Srbije će u noći između četvrtka i petka, u 00.01, otvoriti poslovnicu u Beogradu, na Terazijama 24, kako bi strastvenim ljubiteljima iPhone-a omogućio da među prvima kupe ovaj telefon uz mt:s tarifne profile.

Izvor: B92

Default images

Dođite da zajedno zabeležimo utiske prvih kupaca modela iPhone 6 i iPhone 6 Plus, koji su bili nestrpljivi da što pre kupe ovaj uređaj u zvaničnoj ponudi.

Vreme: četvrtak, 30. oktobar 2014. u 23.45 časova
Mesto: mt:s poslovnica, Terazije 24
Tema: Početak prodaje modela iPhone 6 i iPhone 6 Plus u mt:s poslovnicama
Učesnici:
  • Predrag Ćulibrk, generalni direktor Telekoma Srbija

iPhone 6 za mt:s korisnike već od 1 dinar

Telekom Srbija će od petka, 31. oktobra, ponuditi korisnicima prestižne iPhone uređaje koji će uz mt:s postpejd tarife biti dostupni po ceni već od 1 dinar. Ovu pogodnost za svoje korisnike, kupovinu iPhone-a po najpovoljnijim cenama na tržištu, naša kompanija je obezbedila zahvaljujući direktnom ugovoru koji je sa kompanijom Apple potpisan u martu ove godine.

Za one koji nestrpljivo očekuju početak zvanične prodaje iPhone-a u Srbiji, Telekom Srbija će u noći između četvrtka i petka, u minut posle ponoći, otvoriti poslovnice u Beogradu (Terazije 24) i Novom Sadu (Zmaj Jovinoj ulica 4). U mt:s ponudi nalaze se najnoviji modeli iPhone 6 i iPhone 6 Plus, kao i modeli iPhone 5S i iPhone 5C, koji će korisnicima biti dostupni po ceni od 1 dinar uz odgovarajući postpejd tarifni profil.

Tako će iPhone 6 Plus u zlatnoj, sivoj ili srebrnoj boji po ceni od jedan dinar biti na raspolaganju korisnicima uz novu postpejd Super Plus tarifu. Dodatna pogodnost za korisnike jeste i mogućnost kupovine iPhone-a do 24 rate u paketu sa bilo kojom postpejd tarifom.

iPhone 6 i iPhone 6 Plus predstavljaju, prema navodima iz same kompanije Apple, najveće unapređenje iPhone uređaja od kada su se pojavili na tržištu. Novi modeli, prepoznatljivi po potpuno novom dizajnu, dolaze sa većim retina HD ekranom koji je najtanji i najnapredniji Multi-Touch ekran ikada napravljen za iPhone.

iPhone 6 i iPhone 6 Plus pokreće specijalno dizajnirani A8 čip, unapređene energetske efikasnosti, kao i iOS 8 koji u kompaniji Apple opisuju kao najnapredniji mobilni operativni sistem koji je prilagođen većem displeju uređaja. Ovi modeli takođe poseduju i identifikaciju na otisak prsta (Touch ID), čime se osigurava veća bezbednost podataka koji se na njima čuvaju.

Ljubitelji ovog telefona još do petka imaju priliku da putem mt:s web shopa rezervišu željeni iPhone model.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: